OVER ONS

OTTO VOLANTE is een restaurant én wijnbar op de Overtoom, geopend 4 dagen in de week. 

Je kan bij ons terecht in de middag tot laat voor een borrel en vanaf 18:00 serveren wij een vier, vijf of zes gangen diner. Ook na het diner ben je welkom voor een glas wijn. 

In onze achtertuin hebben we een grote kruidentuin en een mooie schuur, waar we oa. onze eigen koji, miso, sojasaus en azijn maken.  Ook maken we zelf likeur en kombucha.  We gebruiken zoveel mogelijk lokale producten, zelf geplukt, uit de achtertuin van familie of uit onze eigen tuin. Daarnaast zijn alle dranken biologisch en hebben we alleen natuurwijn. 

Chef en eigenaar is Riccardo Russo, bekend van oa. Bar centraal. Na jaren hier de keuken te hebben gedraaid werd het tijd voor een eigen plek, waar zijn creaties nog beter tot zn recht zouden komen. Samen met partner Odile van der Weele – die Otto Volante combineert met de eigen wijnimport Winestories – en Paul en Auke van Bar Centraal en Glouglou hebben we hier een restaurant gecreëerd waar je de hele avond welkom bent, voor een goede fles wijn of een heerlijk diner.